NaPo 2017

Dvorak en zeilen
Dvorak en zeilen

Het eerste projectweekend van het Nationaal Projectorkest vond plaats van 1 t/m 3 september 2017 midden in de bossen van Huizen. Er werd geslapen in blokhutten en tentjes, gerepeteerd en gegeten in groepsaccommodatie ‘t Keldertje en ‘s avonds bijgepraat en gezongen rondom het kampvuur.

Op de lessenaar stond de prachtige 8e symfonie van Dvorak. Een stuk passend bij de natuurrijke omgeving en een muzikale uitdaging voor ieder instrument. De eerste repetitie was op vrijdagavond en op zondagmiddag gaven we een concert aan de bewoners en hun familieleden van verzorgingshuis De Oude Pastorie in Huizen. Een sfeervolle locatie en een zeer dankbaar publiek! Het concert werd spetterend geopend door het koper met Dvoraks Slavische dans nr. 8.

Naast de muziek was er tijd voor diverse buitenactiviteiten. Zo is er op zaterdagmiddag gezeild op het Gooimeer bij Almere en werd er op zondagochtend door de vroege vogels een boswandeling met gids gemaakt.

Als organisatie willen wij graag alle deelnemers en vrijwilligers bedanken die voor dit zeer geslaagde weekend hebben gezorgd!

Deze diashow vereist JavaScript.

Orkestbezetting NaPo 2017: Dvorak 8
2 dwarsfluiten, 2 hobo’s, 2 fagotten, 2 klarinetten, 4 hoorns, 2 trompetten, 3 trombones, tuba, pauken en strijkers.

Kijk voor meer foto’s en sfeerimpressies op onze Facebookpagina.